Glavna Topla Jela

Punjeni teleći odrezak sa zelenim šparogama
Alpski teleći svitci
Mali Cordon bleu od teletine
Rolana tel.prsa
Roščići Kramberger
Tel.medaljoni u umaku od pršuta i kadulje
Teleći medaljoni u šampinjonima
Teleći odrezak Mediteran
Teleći medaljoni u gorgonzoli
Teletina na lovački
Teleći holštajn
Beefsteak sa tartufima
Beefsteak ''Argentina''
Beefsteak Cote d azur
Dalmatinska pašticada
Odrezak Hawai
Saltimbocca a'la Romana
Praški odrezak
Osso-buco s umakom gremolata

Mali Cordon bleu od piletine
Pohana pileća prsa
Piletina na lovački
Piletina na proljetni način
Piletina u umaku od gorgonzole
Pileći ražnjići sa povrćem
Piletina na kineski
Piletina na meksički
Pileća prsa na žaru
Pileći medaljoni sa šampinjonima
Poulet safrane
Pileća rolada ''paris''
Piletina Orly

Mali Cordon bleu od puretine
Pureći odrezak mediteran
Pureći medaljoni sa gorgonzolom
Puretina ''Singapour''
Pureća rolada u umaku od hrena
Puretina ''Shangai''
Puretina sa povrćem
Pureći medaljoni u umaku sa šampinjonima
Pureća rolada sa sezamom
Pureći odrezak u kokosu
Pureći medaljoni u umaku od račića
Alzaški sirni svitci

Medaljoni u umaku od marsale
Svitci u umaku od rajčica
Svitci od svinjetine
Odrezak u pikantnom umaku
Samoborski kotlet
Kotleti od svinjetine u umaku od hrena
Sv.pisanica a'la Stubica
Šestinski ražnjići
Sv.pisanica na jesenski način
Medaljoni od svinjetine sa gljivama
Lungić sa povrćem
Odrezak Wiena
Kuhani buncek sa kiselim zeljem
Sote Stroganov
Odrezak ''Bepo''
Medaljoni od svinjetine u umaku od naranče
Svinjski file s čilijem i mangom
Provansalski ražnjići

Marinirani filet škarpine
Skuše na indonezijski
Orijentalni ražnjići
Waterzoi od riba
Lignje sa žara
Bakalar bianco
Lignje u škrovandi na omiški
Zubatac sa tartufima
Losos na žaru
Oslić u umaku od rajćice
Grdobina u šafranu omrvljena u sezamu
Hobotnica na mornarski
Hvarska gregada
Lignje pohane
Lignje pržene
Lignje punjene sa ratatouille povrćem
Losos poširani
Marinirani losos na tostu s limunom
Pohani oslić na pariški
Poširani losos punjen pjenicom od povrća
Pastrva na trentinski način
Srnetina na grofovski
Zapečena veprovina na francuski način